GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hacı Firdevs Konukoğlu İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları gösteriler eşliğinde büyük bir çoşkuyla kutlandı.Dünyada ki tek çocuk bayramı olan bu özel günü adına yaraşır şekilde kutlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası Güney Bölge Şube Yönetim Kurulu üyeleri Sayın Seval Uyanık, Sayın Tuncay Bayram, Sayın Behzat Yıldırım ve Sayın Gökhan Ünüçok okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize bayram hediyeleri verdiler.  Kendilerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

''Mevlid-i Nebi Haftası'' hazırlanan program ile okulumuzda kutlandı.

Eyl

''15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ''  Okulumuzda öğrencilerin milli bilincini pekiştirmek amacıyla büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Haz

Okulumuz tarafından her yıl düzenlenenen bisiklet ödüllü okuma yarışmasında başarılı öğrencilere ve sıfır atık çalışmalarında üstün gayret gösteren öğrencilere ödülleri verildi.

Haz

Okulumuz Okullarda Geri Dönüşüm Yarışmasında Şahinbey İlçesinde 2. olmuştur

Ara

Okulumuz öğretmenleri ve velilerimize emniyet birimleri tarafından "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi Kapsamında Madde Bağımlılığı Eğitimi Verildi

OKULUM TEMİZ BELGELERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.